Wie zijn wij

Home / Wie zijn wij

Rainforest Projects

Rainforest Projects is een initiatief van Beautiful Cups. We werken nauw samen met de Sumatran Orangutan Society (SOS) op Sumatra en Mpingo Conservation and Development Initative (MCDI) in Tanzania. Samen planten we bomen als thuis voor de dieren en om CO2 op te vangen.

Het is voor elk bedrijf of elke organisatie mogelijk om onderdeel te zijn van Rainforest Projects. Onze projecten kunnen deel uit maken van uw duurzaamheidsbeleid. U helpt daarmee de Global Goals van de Verenigde Naties te realiseren. Door het planten van bomen, compenseer je je CO2-uitstoot en verklein je je carbon footprint.

Word partner van Rainforest Projects met uw bedrijf of organisatie en maak Rainforest Projects onderdeel van uw duurzaamheidsbeleid.

Reis naar onze projecten

Het is mogelijk om de projecten die u ondersteunt zélf te bezoeken op Sumatra of Tanzania! Een prachtige belevenis waar u met eigen ogen kunt zien hoe belangrijk het behoud van het regenwoud is. Hier kunt u de vooruitgang van onze en úw projecten bekijken.

Natuurlijk staan wij er voor open om uw eigen initiatieven te ondersteunen en u te helpen bij de uitvoering daarvan. Neem vrijblijvend contact met ons op.