Ambassadeur worden

Wil je ambassadeur worden voor Rainforest Projects?

Word ambassadeur voor Rainforest Projects en word lid van deze unieke groep.

Steeds meer mensen zijn zich bewust van het unieke regenwoud dat onze aarde al miljoenen jaren voorziet van zuurstof. Maar het voorziet ons ook van duizenden producten die bijdragen aan ons welzijn. Het behoud van dit Rainforest is erg belangrijk voor ons en onze kinderen. Om aan dit behoud bij te dragen is de Rainforest Projects Foundation opgericht.

We merken dat vele mensen over de hele wereld onze zorgen delen en willen bijdragen aan onze doelstelling. De belangrijkste eerste stap is awareness creëren bij bedrijven en particulieren. Wanneer iedereen zou beseffen hoe belangrijk het Rainforest is en daar aan zou willen bijdragen, op zijn eigen manier, hoe klein ook, zullen we het Rainforest kunnen behouden.

Mensen die onze missie een warm hart toedragen, kunnen ambassadeur worden van Rainforest Projects Foundation.

Vind je dat jij in deze mooie club van mensen past, dan nodigen we je van harte uit om lid te worden. Wat we van je verwachten is simpel: daar waar het mogelijk is, vertellen over jouw ambassadeurschap. Niet meer en niet minder. Onze gezamenlijke boodschap “Be Beautiful, Save a Tree” uitdragen zal een grote bijdrage hebben op het behoud van het regenwoud.

Door ambassadeur te worden krijg je op deze site je eigen pagina. Hier kun jij vertellen waarom je ambassadeur bent. Je komt in onze netwerkgroep op LinkedIn en hier kan je met al je interessante internationale mede-Rainforestambassadeurs contact hebben en netwerken.

Wil je bijdrage aan onze missie en lid worden? Vul dan hieronder je gegevens in. We nemen snel contact met je op.