Missie/Visie

Rainforest Projects Foundation is voortgekomen uit het vrijwillige initiatief van haar bestuursleden die actief zijn in de verkoop van disposables en/of een ondernemend karakter kennen. Rainforest Projects Foundation stelt zich een samenleving voor waarin iedereen  beschikking heeft van de voordelen van het Rainforest; te weten schone lucht, CO2 opslag en een positieve bijdrage aan de klimaatverandering.

Tevens, moet onze inzet bijdragen aan betere levensomstandigheden van de lokale bevolking en bescherming van Wildlife.

We ondersteunen een betere leefomgeving door nieuwe bomen te planten en het behouden van bestaand woud. Over de hele wereld zorgen bomen voor de zuurstof die wij inademen.

De bomen op Sumatra zijn ook het thuis van de beschermde orang-oetans. In Suriname ligt een deel van het bijna magische Amazoneregenwoud, wat resulteert in een schat aan plant- en diersoorten. In Tanzania zorgt de herbebossing voor nieuwe banen en kansen voor de bevolking. En in ons eigen Nederland worden de bossen bevolkt door talloze grote en kleine dieren.

Help op een duurzame manier mee een schonere omgeving te creëren voor mensen en dieren met Rainforest Projects. Draag ook bij aan een gezonde toekomst!